• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Thumbnail
Переглянути
Шевчук_Мудрак.pdf (348.6Kb)
Дата
2021
Автор
Шевчук, В.Д.
Мудрак, Г.В.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
Встановлено особливості виробництва овочевої продукції в контексті сталого розвитку. Охарактеризовано грунтово-кліматичні умови та подано площі з якої зібрано врожай овочевої продукції. Запропоновано комплекс заходів для ефективного функціонування овочівницьких підприємств в Україні, враховуючи екологічні ризики
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/476
Collections
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV