• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   Repository home
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • View Item
  •   Repository home
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Thumbnail
View/Open
Шевчук_Мудрак.pdf (348.6Kb)
Date
2021
Author
Шевчук, В.Д.
Мудрак, Г.В.
Metadata
Show full item record
Abstract
Встановлено особливості виробництва овочевої продукції в контексті сталого розвитку. Охарактеризовано грунтово-кліматичні умови та подано площі з якої зібрано врожай овочевої продукції. Запропоновано комплекс заходів для ефективного функціонування овочівницьких підприємств в Україні, враховуючи екологічні ризики
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/476
Collections
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV