Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorШевчук, В.Д.
dc.contributor.authorМудрак, Г.В.
dc.date.accessioned2022-09-26T09:49:17Z
dc.date.available2022-09-26T09:49:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationШевчук, В.Д., Мудрак, Г.В. (2021). ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. “VinSmartEco”. За науковою редакцією Мудрака О.В. Збірник матеріалів IІ Міжнародної науково-практичної конференції (20-21 травня 2021, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної світи”, 163 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/476
dc.description.abstractВстановлено особливості виробництва овочевої продукції в контексті сталого розвитку. Охарактеризовано грунтово-кліматичні умови та подано площі з якої зібрано врожай овочевої продукції. Запропоновано комплекс заходів для ефективного функціонування овочівницьких підприємств в Україні, враховуючи екологічні ризикиuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКЗВО “Вінницька академія безперервної світи”uk_UA
dc.subjectовочева продукція, екологічна безпека, агроценоз, екологічні ризики, спеціалізація.uk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc631.15


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу