Показати скорочений опис матеріалу
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
dc.contributor.author | Шевчук, В.Д. | |
dc.contributor.author | Мудрак, Г.В. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T09:49:17Z | |
dc.date.available | 2022-09-26T09:49:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Шевчук, В.Д., Мудрак, Г.В. (2021). ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. “VinSmartEco”. За науковою редакцією Мудрака О.В. Збірник матеріалів IІ Міжнародної науково-практичної конференції (20-21 травня 2021, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної світи”, 163 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/476 | |
dc.description.abstract | Встановлено особливості виробництва овочевої продукції в контексті сталого розвитку. Охарактеризовано грунтово-кліматичні умови та подано площі з якої зібрано врожай овочевої продукції. Запропоновано комплекс заходів для ефективного функціонування овочівницьких підприємств в Україні, враховуючи екологічні ризики | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КЗВО “Вінницька академія безперервної світи” | uk_UA |
dc.subject | овочева продукція, екологічна безпека, агроценоз, екологічні ризики, спеціалізація. | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.15 |