• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 1 (січень 2020 року)
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 1 (січень 2020 року)
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Thumbnail
Переглянути
основна стаття (184.1Kb)
Дата
2020
Автор
Ткачук, Г.Г.
Балтремус, К.А.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції. Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів для визначення параметрів якості харчових продуктів.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/662
Collections
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 1 (січень 2020 року)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV