Show simple item record

dc.contributor.authorТкачук, Г.Г.
dc.contributor.authorБалтремус, К.А.
dc.date.accessioned2022-10-06T12:44:52Z
dc.date.available2022-10-06T12:44:52Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationТкачук, Г.Г., Балтремус, К.А. (2020). ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи: зб. наук.-метод. праць / редкол.: О.В. Мудрак (гол. ред.) та ін. Вінниця: КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020. 257 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/662
dc.descriptionThe article describes the main methods for determining the quality of food and the problems associated with the production of organic products. The basic requirements for improvement and development of new approaches for determining the parameters of food quality are offered.uk_UA
dc.description.abstractВ статті розглядаються основні методи визначення якості харчових продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції. Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів для визначення параметрів якості харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”uk_UA
dc.subjectякість харчових продуктів, показник якості, методи дослідження харчових продуктів.uk_UA
dc.subjectfood quality, quality index, methods of food research.uk_UA
dc.titleОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc502/504:614.31-021.4


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record