• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   Repository home
  • Матеріали конференції
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 2 (грудень 2020 року)
  • View Item
  •   Repository home
  • Матеріали конференції
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 2 (грудень 2020 року)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ЕКОЛОГІЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВИКЛАДАЧА ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ МЕХАНІЗМІВ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Thumbnail
View/Open
основна стаття (338.8Kb)
Date
2021
Author
Бурковська, Г.А.
Києнко-Романюк, Л.А.
Metadata
Show full item record
Abstract
В статті розглянуто місце екологічного харчування в контексті механізмів соціального розвитку та структурі компетенцій викладача закладу вищої освіти. Висвітлено особливості впливу харчового раціону на розвиток людського капіталу, якість життя та, як наслідок, ефективність професійної діяльності викладача. Запропоновано алгоритм впровадження екологічного харчування в життєдіяльність викладача.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/654
Collections
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 2 (грудень 2020 року)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV