• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 2 (грудень 2020 року)
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 2 (грудень 2020 року)
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ЕКОЛОГІЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВИКЛАДАЧА ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ МЕХАНІЗМІВ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Thumbnail
Переглянути
основна стаття (338.8Kb)
Дата
2021
Автор
Бурковська, Г.А.
Києнко-Романюк, Л.А.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
В статті розглянуто місце екологічного харчування в контексті механізмів соціального розвитку та структурі компетенцій викладача закладу вищої освіти. Висвітлено особливості впливу харчового раціону на розвиток людського капіталу, якість життя та, як наслідок, ефективність професійної діяльності викладача. Запропоновано алгоритм впровадження екологічного харчування в життєдіяльність викладача.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/654
Collections
  • Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи. Випуск 2 (грудень 2020 року)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV