• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЯК ОБ’ЄКТ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

Thumbnail
Переглянути
Козлова.pdf (383.4Kb)
Дата
2021
Автор
Козлова, М.І.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
Подано характеристику гливи звичайної як об’єкта харчової промисловості і біотехнологій. Наведені різні сучасні дослідження проростання гливи на субстратах для покращення як харчових показників, так і вивчення нових методів виробництва. Обгрунтовано, що вирощування їстівних грибів є економічно та екологічно вигідним способом промислового грибівництва.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/553
Collections
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV