Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКозлова, М.І.
dc.date.accessioned2022-09-27T07:22:36Z
dc.date.available2022-09-27T07:22:36Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationКозлова, М.І. (2021). ГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЯК ОБ’ЄКТ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ. “VinSmartEco”. За науковою редакцією Мудрака О.В. Збірник матеріалів IІ Міжнародної науково-практичної конференції (20-21 травня 2021, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної світи”, 163 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/553
dc.description.abstractПодано характеристику гливи звичайної як об’єкта харчової промисловості і біотехнологій. Наведені різні сучасні дослідження проростання гливи на субстратах для покращення як харчових показників, так і вивчення нових методів виробництва. Обгрунтовано, що вирощування їстівних грибів є економічно та екологічно вигідним способом промислового грибівництва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКЗВО “Вінницька академія безперервної світи”uk_UA
dc.subjectглива звичайна, субстрат, безвідходні технології, середовище, харчовий білок.uk_UA
dc.titleГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЯК ОБ’ЄКТ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc632.5


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу