Показати скорочений опис матеріалу
ГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЯК ОБ’ЄКТ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ
dc.contributor.author | Козлова, М.І. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-27T07:22:36Z | |
dc.date.available | 2022-09-27T07:22:36Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Козлова, М.І. (2021). ГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЯК ОБ’ЄКТ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ. “VinSmartEco”. За науковою редакцією Мудрака О.В. Збірник матеріалів IІ Міжнародної науково-практичної конференції (20-21 травня 2021, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної світи”, 163 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/553 | |
dc.description.abstract | Подано характеристику гливи звичайної як об’єкта харчової промисловості і біотехнологій. Наведені різні сучасні дослідження проростання гливи на субстратах для покращення як харчових показників, так і вивчення нових методів виробництва. Обгрунтовано, що вирощування їстівних грибів є економічно та екологічно вигідним способом промислового грибівництва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КЗВО “Вінницька академія безперервної світи” | uk_UA |
dc.subject | глива звичайна, субстрат, безвідходні технології, середовище, харчовий білок. | uk_UA |
dc.title | ГЛИВА ЗВИЧАЙНА ЯК ОБ’ЄКТ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 632.5 |