Show simple item record

dc.contributor.authorПепко, В.О.
dc.date.accessioned2022-09-26T12:12:16Z
dc.date.available2022-09-26T12:12:16Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationПепко, В.О. (2021). ВПЛИВ МІНЕРАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА ДИКИХ КОПИТНИХ ТВАРИН В УМОВАХ ВОЛЬЄРНОГО УТРИМАННЯ. “VinSmartEco”. За науковою редакцією Мудрака О.В. Збірник матеріалів IІ Міжнародної науково-практичної конференції (20-21 травня 2021, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної світи”, 163 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/503
dc.description.abstractПроаналізовано показники якості м’яса диких копитних тварин в умовах вольєрного утримання. Наведено експериментальні дані щодо покращення якості м’яса тварин внаслідок застосування корекції раціону та проведення протипаразитарних заходів. Встановлено вірогідне зростання показників вмісту органічних і мінеральних складових м’яса диких тварин, утримуваних у вольєрах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКЗВО “Вінницька академія безперервної світи”uk_UA
dc.subjectолень благородний, лань європейська, м’ясо, дикі копитні, мінеральне забезпеченняuk_UA
dc.titleВПЛИВ МІНЕРАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА ДИКИХ КОПИТНИХ ТВАРИН В УМОВАХ ВОЛЬЄРНОГО УТРИМАННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc636.03


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record