• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ВПЛИВ МІНЕРАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА ДИКИХ КОПИТНИХ ТВАРИН В УМОВАХ ВОЛЬЄРНОГО УТРИМАННЯ

Thumbnail
Переглянути
Пепко.pdf (379.7Kb)
Дата
2021
Автор
Пепко, В.О.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
Проаналізовано показники якості м’яса диких копитних тварин в умовах вольєрного утримання. Наведено експериментальні дані щодо покращення якості м’яса тварин внаслідок застосування корекції раціону та проведення протипаразитарних заходів. Встановлено вірогідне зростання показників вмісту органічних і мінеральних складових м’яса диких тварин, утримуваних у вольєрах.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/503
Collections
  • ІІ Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco” 20-21 травня 2021 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV