• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ЕКОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ

Thumbnail
Переглянути
основна стаття (302.8Kb)
Дата
2023
Автор
Гук, В.В.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
У статті актуалізовано проблему контролю якості та безпеки м'ясних продуктів, які виробляються в Україні, що забезпечується за допомогою екологічних аналізів на вміст залишкових кількостей антибіотиків, токсичних речовин та забруднювачів, які можуть бути присутніми у м'ясі тварин, вмісту жирів, білків, вуглеводів та інших поживних речовин, з метою забезпечення безпеки продуктів харчування.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1367
Collections
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV