• українська
    • English
  • English 
    • українська
    • English
  • Login
View Item 
  •   Repository home
  • Матеріали конференції
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.
  • View Item
  •   Repository home
  • Матеріали конференції
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ЕКОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ

Thumbnail
View/Open
основна стаття (302.8Kb)
Date
2023
Author
Гук, В.В.
Metadata
Show full item record
Abstract
У статті актуалізовано проблему контролю якості та безпеки м'ясних продуктів, які виробляються в Україні, що забезпечується за допомогою екологічних аналізів на вміст залишкових кількостей антибіотиків, токсичних речовин та забруднювачів, які можуть бути присутніми у м'ясі тварин, вмісту жирів, білків, вуглеводів та інших поживних речовин, з метою забезпечення безпеки продуктів харчування.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1367
Collections
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV