Show simple item record

dc.contributor.authorГук, В.В.
dc.date.accessioned2023-09-20T07:19:32Z
dc.date.available2023-09-20T07:19:32Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationГук, В.В. ЕКОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ. Збірник матеріалів IІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18-20 травня 2023, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2023. 363 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1367
dc.description.abstractУ статті актуалізовано проблему контролю якості та безпеки м'ясних продуктів, які виробляються в Україні, що забезпечується за допомогою екологічних аналізів на вміст залишкових кількостей антибіотиків, токсичних речовин та забруднювачів, які можуть бути присутніми у м'ясі тварин, вмісту жирів, білків, вуглеводів та інших поживних речовин, з метою забезпечення безпеки продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherТОВ “ТВОРИ”uk_UA
dc.subjectконтроль якості, рівень безпеки, м'ясні продукти, екологічний аналіз.uk_UA
dc.titleЕКОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record