Show simple item record

dc.contributor.authorДем'янюк, О.С.
dc.contributor.authorШацман, Д.О.
dc.date.accessioned2022-10-27T15:09:12Z
dc.date.available2022-10-27T15:09:12Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationДем'янюк, О.С., Шацман, Д.О. (2019). ВПЛИВ ЕКОЛОГІЧНИХ ЧИННИКІВ НА ВРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ. VinSmartEco / За науковою редакцією Мудрака О.В. // Збірник матеріалів І Міжнародної науково-практичної конференції (16-18 травня 2019, м. Вінниця, Україна). – Вінниця: КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2019. – 436 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/854
dc.description.abstractДосліджено врожайність і якість зерна кукурудзи за впливу екологічних (гідротермічних) і агротехнічних (засоби захисту рослин від бур'янів) чинників у технології беззмінного посіву. За оптимальних погодних умов (ГТК 1,01) і слабкої посухи (ГТК 0,72) найвищу урожайність отримано за внесення страхового гербіциду Калісто і ґрунтового Харнес, за умов посухи (ГТК 0,56) – за внесення страхових гербіцидів Калісто і Мілагро. Найвищий вміст білка в зерні отримано в умовах засухи (10,2%), тоді як за достатнього рівня зволоження в зерні зростав уміст крохмалю (до 54,0%) та маса 1000 зерен (до 329 г)uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”uk_UA
dc.subjectекологічні чинники, кукурудза, якість зерна, гербіциди.uk_UA
dc.titleВПЛИВ ЕКОЛОГІЧНИХ ЧИННИКІВ НА ВРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА КУКУРУДЗИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc633.15: 631.559:632.954


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record