dc.contributor.author | Дем'янюк, О.С. | |
dc.contributor.author | Шацман, Д.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T15:09:12Z | |
dc.date.available | 2022-10-27T15:09:12Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Дем'янюк, О.С., Шацман, Д.О. (2019). ВПЛИВ ЕКОЛОГІЧНИХ ЧИННИКІВ НА ВРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ. VinSmartEco / За науковою редакцією Мудрака О.В. // Збірник матеріалів І
Міжнародної науково-практичної конференції (16-18 травня 2019, м. Вінниця, Україна). – Вінниця: КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2019. – 436 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/854 | |
dc.description.abstract | Досліджено врожайність і якість зерна кукурудзи за впливу екологічних (гідротермічних) і
агротехнічних (засоби захисту рослин від бур'янів) чинників у технології беззмінного посіву. За оптимальних погодних умов (ГТК 1,01) і слабкої посухи (ГТК 0,72) найвищу урожайність отримано за внесення
страхового гербіциду Калісто і ґрунтового Харнес, за умов посухи (ГТК 0,56) – за внесення страхових
гербіцидів Калісто і Мілагро. Найвищий вміст білка в зерні отримано в умовах засухи (10,2%), тоді як за
достатнього рівня зволоження в зерні зростав уміст крохмалю (до 54,0%) та маса 1000 зерен (до 329 г) | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти” | uk_UA |
dc.subject | екологічні чинники, кукурудза, якість зерна, гербіциди. | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ ЕКОЛОГІЧНИХ ЧИННИКІВ НА ВРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633.15: 631.559:632.954 | |