dc.contributor.author | Ткачук, Г.Г. | |
dc.contributor.author | Балтремус, К.А. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T12:44:52Z | |
dc.date.available | 2022-10-06T12:44:52Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ткачук, Г.Г., Балтремус, К.А. (2020). ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи: зб. наук.-метод. праць / редкол.: О.В. Мудрак (гол. ред.) та ін.
Вінниця: КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020. 257 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/662 | |
dc.description | The article describes the main methods for determining the quality of food and the
problems associated with the production of organic products. The basic requirements for
improvement and development of new approaches for determining the parameters of food quality
are offered. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових
продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції.
Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів для
визначення параметрів якості харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти” | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів, показник якості, методи дослідження харчових продуктів. | uk_UA |
dc.subject | food quality, quality index, methods of food research. | uk_UA |
dc.title | ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 502/504:614.31-021.4 | |