Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКубишина, І.О.
dc.contributor.authorПоліщук, В.М.
dc.date.accessioned2022-10-05T08:58:35Z
dc.date.available2022-10-05T08:58:35Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationКубишина, І.О., Поліщук, В.М. (2021). ЕКОЛОГІЧНИЙ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА. Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи: зб. наук.-метод. праць / редкол.: О.В. Мудрак (гол. ред.) та ін. Випуск 2. Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2021. 192 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/643
dc.descriptionThe article considers the main modern indicators of the state of dairy products in accordance with the State Standards of Ukraine and methods of their determination on the example of analysis of organoleptic and physicochemical parameters of milk in supermarkets in Vinnytsia. As a result of research, the trademark of the dairy producer with the best indicators was selected.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглядаються основні сучасні показники стану молочної продукції відповідно до Державних стандартів України та методи їх визначення на прикладі аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників молока у супермаркетах міста Вінниця. В результаті досліджень відібрано торгову марку виробника молочної продукції з найкращими показниками.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”uk_UA
dc.subjectякість молочної продукції, фізико-хімічні, органолептичні показники молочної продукції.uk_UA
dc.subjectquality of dairy products, physicochemical, organoleptic indicators of dairy products.uk_UA
dc.titleЕКОЛОГІЧНИЙ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc57.574


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу