Показати скорочений опис матеріалу
ЕКОЛОГІЧНИЙ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА
dc.contributor.author | Кубишина, І.О. | |
dc.contributor.author | Поліщук, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-05T08:58:35Z | |
dc.date.available | 2022-10-05T08:58:35Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Кубишина, І.О., Поліщук, В.М. (2021). ЕКОЛОГІЧНИЙ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА. Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи: зб. наук.-метод. праць / редкол.: О.В. Мудрак (гол. ред.) та ін. Випуск 2. Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2021. 192 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/643 | |
dc.description | The article considers the main modern indicators of the state of dairy products in accordance with the State Standards of Ukraine and methods of their determination on the example of analysis of organoleptic and physicochemical parameters of milk in supermarkets in Vinnytsia. As a result of research, the trademark of the dairy producer with the best indicators was selected. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглядаються основні сучасні показники стану молочної продукції відповідно до Державних стандартів України та методи їх визначення на прикладі аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників молока у супермаркетах міста Вінниця. В результаті досліджень відібрано торгову марку виробника молочної продукції з найкращими показниками. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти” | uk_UA |
dc.subject | якість молочної продукції, фізико-хімічні, органолептичні показники молочної продукції. | uk_UA |
dc.subject | quality of dairy products, physicochemical, organoleptic indicators of dairy products. | uk_UA |
dc.title | ЕКОЛОГІЧНИЙ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ МОЛОКА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 57.574 |