Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКубишина, І.О.
dc.contributor.authorПоліщук, В.М.
dc.date.accessioned2022-10-05T08:54:01Z
dc.date.available2022-10-05T08:54:01Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationКУбишина, І.О., Поліщук, В.М. (2021). ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи: зб. наук.-метод. праць / редкол.: О.В. Мудрак (гол. ред.) та ін. Випуск 2. Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2021. 192 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/642
dc.descriptionThe article discusses the main methods of determining the quality of food and the problems associated with the production of environmentally friendly products. The basic requirements for improvement and development of new approaches for definition of parameters of quality of foodstuff are offered.uk_UA
dc.description.abstractВ статті розглядаються основні методи визначення якості харчових продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції. Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів для визначення параметрів якості харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”uk_UA
dc.subjectякість харчових продуктів, показник якості, методи дослідження харчових продуктів.uk_UA
dc.subjectfood quality, quality indicator, food research methods.uk_UA
dc.titleОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc57.573


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу