Показати скорочений опис матеріалу
ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
dc.contributor.author | Кубишина, І.О. | |
dc.contributor.author | Поліщук, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-05T08:54:01Z | |
dc.date.available | 2022-10-05T08:54:01Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | КУбишина, І.О., Поліщук, В.М. (2021). ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Еколого-збалансований розвиток суспільства: стан, проблеми, перспективи: зб. наук.-метод. праць / редкол.: О.В. Мудрак (гол. ред.) та ін. Випуск 2. Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2021. 192 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/642 | |
dc.description | The article discusses the main methods of determining the quality of food and the problems associated with the production of environmentally friendly products. The basic requirements for improvement and development of new approaches for definition of parameters of quality of foodstuff are offered. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції. Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів для визначення параметрів якості харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти” | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів, показник якості, методи дослідження харчових продуктів. | uk_UA |
dc.subject | food quality, quality indicator, food research methods. | uk_UA |
dc.title | ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 57.573 |