Пошук
Зараз показуються 1-3 з 3
ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
(КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2021)
В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових продуктів та
проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції. Запропоновано основні
вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів ...
ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
(КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020)
В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових
продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції.
Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів ...
ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
(КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2019)
В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових продуктів та проблеми, які
пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції. Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та
розробленню нових підходів ...