dc.contributor.author | Мудрак, Г.В. | |
dc.contributor.author | Кудіш, Ю.М. | |
dc.date.accessioned | 2023-09-08T07:31:02Z | |
dc.date.available | 2023-09-08T07:31:02Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Мудрак, Г.В.; Кудіш, Ю.М. ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ МЕДУ І ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В МЕЖАХ
ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Vin Smart Eco” (18-20 травня 2023. м. Вінниця). За науковою редакцією Мудрака О.В. Вінниця: ТОВ “ТВОРИ”. 2023. 363 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1327 | |
dc.description.abstract | В статті розглянуто екологічну оцінку якості меду і продукції бджільництва. На
основі літературних даних і власних досліджень визначено стан якості мед і продукції бджільництва, що виробляється господарствами територіальних громад Хмільницького району Вінницької
області. Екологічна оцінка якості меду і продукції бджільництва проведена за органолептичними і
фізико-хімічними показниками згідно вимог державних стандартів. Проведений лабораторний
аналіз показав, що мед і продукція бджільництва мають високу якість і рівень їх екологічної безпеки знаходиться в межах норми | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ТОВ “ТВОРИ” | uk_UA |
dc.subject | лабораторний аналіз, моніторинг, якість, показники, стандарти | uk_UA |
dc.title | ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ МЕДУ І ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В МЕЖАХ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 638.144 | |