Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorРоманчук, Л.Д.
dc.contributor.authorКравчук, Т.В.
dc.contributor.authorМожарівська, І.А.
dc.date.accessioned2023-09-05T11:27:27Z
dc.date.available2023-09-05T11:27:27Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationРоманчук, Л.Д.; Кравчук, Т.В.; Можарівська, І.А.ПРОДУКТИВНІСТЬ ЗЕРНА АМАРАНТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗИ УДОБРЕННЯ. Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Vin Smart Eco” (18-20 травня 2023. м. Вінниця). За науковою редакцією Мудрака О.В. Вінниця: ТОВ “ТВОРИ”. 2023. 363 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1304
dc.description.abstractУ сільському господарстві України виникає все більша потреба у вирощуванні нішевих культур, які б були високопродуктивними, рентабельними та конкурентоспроможними на продовольчому ринку. Амарант відноситься саме до таких нішевих культур. При вирощуванні амаранту в сільському господарстві відновляться порушені сівозміни, покращиться фітосанітарний стан на полях. На сьогодні амарант – культура, яка ще не достатньо вивчена щодо пристосування до різних грунтово-кліматичних умов вирощування, та її асортимент є досить вузькимuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherТОВ “ТВОРИ”uk_UA
dc.subjectсистема удобрення, мінеральні добрива, клітковина, рослинний жир, елементи живлення, продуктивністьuk_UA
dc.titleПРОДУКТИВНІСТЬ ЗЕРНА АМАРАНТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗИ УДОБРЕННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc631.559:582.663:631.81


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу