ПРОДУКТИВНІСТЬ ЗЕРНА АМАРАНТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗИ УДОБРЕННЯ
![Thumbnail](/bitstream/handle/123456789/1304/%d0%a0%d0%be%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d1%87%d1%83%d0%ba_%d0%9a%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%87%d1%83%d0%ba_%d0%9c%d0%be%d0%b6%d0%b0%d1%80%d1%96%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0.pdf.jpg?sequence=4&isAllowed=y)
View/ Open
Date
2023Author
Романчук, Л.Д.
Кравчук, Т.В.
Можарівська, І.А.
Metadata
Show full item recordAbstract
У сільському господарстві України виникає все більша потреба у вирощуванні
нішевих культур, які б були високопродуктивними, рентабельними та конкурентоспроможними на
продовольчому ринку. Амарант відноситься саме до таких нішевих культур. При вирощуванні
амаранту в сільському господарстві відновляться порушені сівозміни, покращиться фітосанітарний стан на полях. На сьогодні амарант – культура, яка ще не достатньо вивчена щодо пристосування до різних грунтово-кліматичних умов вирощування, та її асортимент є досить вузьким