dc.contributor.author | Романчук, Л.Д. | |
dc.contributor.author | Кравчук, Т.В. | |
dc.contributor.author | Можарівська, І.А. | |
dc.date.accessioned | 2023-09-05T11:27:27Z | |
dc.date.available | 2023-09-05T11:27:27Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Романчук, Л.Д.; Кравчук, Т.В.; Можарівська, І.А.ПРОДУКТИВНІСТЬ ЗЕРНА АМАРАНТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗИ УДОБРЕННЯ. Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Vin Smart Eco” (18-20 травня 2023. м. Вінниця). За науковою редакцією Мудрака О.В. Вінниця: ТОВ “ТВОРИ”. 2023. 363 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1304 | |
dc.description.abstract | У сільському господарстві України виникає все більша потреба у вирощуванні
нішевих культур, які б були високопродуктивними, рентабельними та конкурентоспроможними на
продовольчому ринку. Амарант відноситься саме до таких нішевих культур. При вирощуванні
амаранту в сільському господарстві відновляться порушені сівозміни, покращиться фітосанітарний стан на полях. На сьогодні амарант – культура, яка ще не достатньо вивчена щодо пристосування до різних грунтово-кліматичних умов вирощування, та її асортимент є досить вузьким | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ТОВ “ТВОРИ” | uk_UA |
dc.subject | система удобрення, мінеральні добрива, клітковина, рослинний жир, елементи живлення, продуктивність | uk_UA |
dc.title | ПРОДУКТИВНІСТЬ ЗЕРНА АМАРАНТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОЗИ УДОБРЕННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.559:582.663:631.81 | |