Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorХаєцький, Г.С.
dc.contributor.authorБабин, А.В.
dc.date.accessioned2023-09-04T09:48:01Z
dc.date.available2023-09-04T09:48:01Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationХаєцький, Г.С.; Бабин, А.В. ВПЛИВ ГАЙСИНСЬКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ НА ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН КОМПОНЕНТІВ ДОВКІЛЛЯ. Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Vin Smart Eco” (18-20 травня 2023. м. Вінниця). За науковою редакцією Мудрака О.В. Вінниця: ТОВ “ТВОРИ”. 2023. 363 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1278
dc.description.abstractУ статті розглянуто вплив ВАТ “Гайсинський цукровий завод” Вінницької області на екологічний стан компонентів довкілля. Охарактеризовано історію створення підприємства, технології, виробничі потужності, сировинну базу, упаковку, найменування продукції, логістику, аудит і маркетинг. Вивчено оцінку впливу підприємства на різні компоненти довкілля. Доведено необхідність проведення екологічного контролю та запропоновано комплекс заходів, спрямованих на зменшення техногенного навантаження підприємства на навколишнє природне середовище.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherТОВ “ТВОРИ”uk_UA
dc.subjectантропогенний вплив, екологічний стан, продукція, відходи, навколишнє природне середовище.uk_UA
dc.titleВПЛИВ ГАЙСИНСЬКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ НА ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН КОМПОНЕНТІВ ДОВКІЛЛЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc631.145


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу