• українська
    • English
  • українська 
    • українська
    • English
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка
  • Матеріали конференції
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ВПЛИВ ГАЙСИНСЬКОГО ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ НА ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН КОМПОНЕНТІВ ДОВКІЛЛЯ

Thumbnail
Переглянути
основна стаття (691.4Kb)
Дата
2023
Автор
Хаєцький, Г.С.
Бабин, А.В.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
У статті розглянуто вплив ВАТ “Гайсинський цукровий завод” Вінницької області на екологічний стан компонентів довкілля. Охарактеризовано історію створення підприємства, технології, виробничі потужності, сировинну базу, упаковку, найменування продукції, логістику, аудит і маркетинг. Вивчено оцінку впливу підприємства на різні компоненти довкілля. Доведено необхідність проведення екологічного контролю та запропоновано комплекс заходів, спрямованих на зменшення техногенного навантаження підприємства на навколишнє природне середовище.
URI
https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1278
Collections
  • ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "VinSmartEco" 18-20 травня 2023 р.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

Ввійти

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV