dc.contributor.author | Моклякук, Л.І. | |
dc.contributor.author | Пінчук, В.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T14:58:27Z | |
dc.date.available | 2022-10-25T14:58:27Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Моклякук, Л.І., Пінчук, В.О. (2019). ЕМІСІЯ АМІАКУ ТА ПАРНИКОВИХ ГАЗІВ З ПОБІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ. VinSmartEco / За науковою редакцією Мудрака О.В. // Збірник матеріалів І
Міжнародної науково-практичної конференції (16-18 травня 2019, м. Вінниця, Україна). – Вінниця: КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2019. – 436 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/800 | |
dc.description.abstract | Розраховано емісіюNH3, N2O і CH4з побічної продукції тваринного походження за адміністративними
областями, категоріями господарств, видами тварин та системами прибирання, зберігання і використання гною в Українізгідно методології Міжурядової групи експертів з питань змін клімату
(IPCC).Встановлено, що 93,5% викидів NH3 і N2O в Україні пов’язані з системами зберігання гною у твердому стані та на пасовищі, джерелом 54,6% викидів NH3,N2O і CH4в Україні є господарства населення і
37,2% - галузь скотарства. Показано, що однією з причин викидів і втрат азоту є не раціональне використання гною у сільському господарстві як органічного добрива. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти” | uk_UA |
dc.subject | Емісія,парникові гази, аміак, тваринництво, побічна продукція, втрати азоту. | uk_UA |
dc.title | ЕМІСІЯ АМІАКУ ТА ПАРНИКОВИХ ГАЗІВ З ПОБІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.7:631.11:636.002.68 | |