Пошук
Зараз показуються 1-4 з 4
ОСНОВНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
(КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020)
В статті розглядаються основні методи визначення якості харчових
продуктів та проблеми, які пов’язані з виробництвом екологічно чистої продукції.
Запропоновано основні вимоги по вдосконаленню та розробленню нових підходів ...
ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН НАСАДЖЕНЬ ПАРКУ “ДРУЖБИ НАРОДІВ”
(КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020)
Стаття виконана на основі проведення досліджень щодо визначення
екологічного стану насаджень парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва “Дружби
народів”, який є в першу чергу важливим об’єктом рекреації для мешканців та ...
ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ТЕРИТОРІЇ “П’ЯТНИЧАНСЬКОГО ПАРКУ”
(КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020)
Стаття виконана на основі проведених попередніх досліджень щодо
визначення екологічної оцінки стану насаджень парку-пам’ятки садово-паркового
мистецтва “П’ятничанський парк”, який є важливим об’єктом збереження
біорізноманіття ...
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ НА СТВОРЕННЯ ЛАНДШАФТНОГО ЗАКАЗНИКА МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ «АНТОНІВСЬКЕ ВОДОСХОВИЩЕ» В МЕЖАХ БАРСЬКОЇ ОТГ
(КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти”, 2020)
Збільшення площ населених пунктів спричинює зростання антропічного
пресингу на екосистеми прилеглих територій. Це знаходить свій прояв у заміні типу
ландшафту,а відтак у докорінній зміні його флори та фауни. Інтенсивне ...