Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorPinheiro, Maria
dc.contributor.authorSymochko, Lyudmyla
dc.date.accessioned2023-09-21T08:47:10Z
dc.date.available2023-09-21T08:47:10Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationPinheiro, Maria; Symochko, Lyudmyla. WASTE VALORIZATION: A CONTRIBUTION WITH A CASE STUDY. Збірник матеріалів IІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18-20 травня 2023, м. Вінниця, Україна). Вінниця: КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, 2023. 363 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1382
dc.description.abstractThe main objective of this study is to present a method for the valorization of waste generated during the production of a traditional spirit drink made from the fruit of the Arbutus unedo L. tree, as a potential source of (bio)dyes for the textile industry.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТОВ “ТВОРИ”uk_UA
dc.subjectwaste valorization; strawberry tree; natural dyeuk_UA
dc.titleWASTE VALORIZATION: A CONTRIBUTION WITH A CASE STUDYuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc504.06


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу