Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorМудрак, Г.В.
dc.contributor.authorКудіш, Ю.М.
dc.date.accessioned2023-09-08T07:31:02Z
dc.date.available2023-09-08T07:31:02Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationМудрак, Г.В.; Кудіш, Ю.М. ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ МЕДУ І ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В МЕЖАХ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Vin Smart Eco” (18-20 травня 2023. м. Вінниця). За науковою редакцією Мудрака О.В. Вінниця: ТОВ “ТВОРИ”. 2023. 363 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://docs.academia.vn.ua/handle/123456789/1327
dc.description.abstractВ статті розглянуто екологічну оцінку якості меду і продукції бджільництва. На основі літературних даних і власних досліджень визначено стан якості мед і продукції бджільництва, що виробляється господарствами територіальних громад Хмільницького району Вінницької області. Екологічна оцінка якості меду і продукції бджільництва проведена за органолептичними і фізико-хімічними показниками згідно вимог державних стандартів. Проведений лабораторний аналіз показав, що мед і продукція бджільництва мають високу якість і рівень їх екологічної безпеки знаходиться в межах нормиuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherТОВ “ТВОРИ”uk_UA
dc.subjectлабораторний аналіз, моніторинг, якість, показники, стандартиuk_UA
dc.titleЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ МЕДУ І ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В МЕЖАХ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udc638.144


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу